Játékossors: Keane tökéletes válasza arra, menne-e Kínába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.20. 10:41
Sorra csábítja el az európai futball ászait a kínai labdarúgó-bajnokság. Amikor szóba került, hogy Diego Costa, a Chelsea klasszisa is Kínában köthet ki, megkérdezték az ír futballikont, Robbie Keane-t, van-e az a pénz, amiért ő is rábólintana egy hasonló ajánlatra. A válasza pedig tökéletesre sikeredett.

Hulk, Ezequiel Lavezzi, Graziano Pelle, Oscar, Carlos Tévez, Axel Witsel – csak néhány név azok közül, akik úgy döntöttek, Kínában folytatják a pályafutásukat.

A legújabb kiszemelt Diego Costa, a Chelsea spanyol klasszisa, aki sajtóhírek szerint komolyan gondolkodik azon, hogy rábólintson az elképesztő szerződésre.

A 36 esztendős, jelenleg szabadon igazolható Robbie Keane-t megkérdezték egy tévés interjúban, ő hogyan látja a kínai ajánlatokat, nem gondolja-e, hogy probléma van azzal, hogy az Európában játszó sztárok (sokan) a pénzt választják a kihívás helyett.

A legutóbb a Los Angeles Galaxyban futballozó ír klasszis válasza csak ennyi volt:

„Ha ugyanannyi pénzt kínálnának nekem, mint Diego Costának, elsétálnék Kínáig most azonnal!”

Mint arról korábban beszámoltunk a Sky Sports információi alapján, Diego Costát állítólag évi 30 millió eurós, azaz átszámolva több mint 9 milliárd forintos ajánlattal csábítják a kínaiak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik