Játékossors: előkerült az első kép a börtönből Ronaldinhóról

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.09. 09:58
Mint beszámoltunk róla, a paraguayi bíróságnál meggondolták magukat, és miután szabadon engedték Ronaldinhót, szombaton újra elrendelték a letartóztatása meghosszabbítását. Most előkerült az első kép is a börtönben ülő brazil legendáról!

Mint ismert, Ronaldinho és testvére is paraguayi útlevéllel lépett be az országba (egy gyermekeknek szóló jótékonysági program, illetve könyve népszerűsítése miatt), annak ellenére, hogy természetesen egyikük sem paraguayi állampolgár. A brazil azt állította, ajándékba kapták az útlevelet, és nem is gondoltak rá, hogy emiatt bajba kerülhetnek.

A brazil ikon testvérével együtt így is börtönben végezte, igaz, ha minden jól megy, csak néhány napot kell ott tölteniük – annak ellenére, hogy a paraguayi sajtó azzal fenyeget, az ügy akár fél éven át is elhúzódhat.

Paraguayban nem vicceltek, tényleg a börtönben éjszakázott Ronaldinho (Fotó: AFP)
Paraguayban nem vicceltek, tényleg a börtönben éjszakázott Ronaldinho (Fotó: AFP)

A helyi hírek arról szóltak, semmilyen különleges elbánásban nem részesül a futballista, ez azonban azért enyhe túlzás, a Marca beszámolója szerint ugyanis Ronaldinho a börtön egyik olyan szárnyában kapott helyet, ahol például drogbárók és korrupció miatt elítélt politikusok „pihennek”.

És ahogy a most előkerülő fotóból is látszik, nem igazán törte meg a börtönélet a brazilt, aki még ilyen helyzetben is csak mosolyogni tud!

Hernán Rodriguez on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik