Játékossors: botrányosan távozott Marseille-ből, a Fener lecsapott rá

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 17:40
null
Adil Rami a Fenerbahce játékosa lett (Fotó: Twitter)
A Fenerbahce hivatalos oldalán jelentette be, hogy megállapodott a francia világbajnok védővel, Adil Ramival. A Marseille-nél nyáron szerződést bontó, 33 éves bekk egy plusz egy éves szerződést írt alá.

 

Ramival augusztus elején bontott szerződést korábbi csapata, az Olympique Marseille. Az ok nem mindennapi: a vb-győztes védő korábban arról tájékoztatta a klub vezetőségét, hogy sérüléssel bajlódik, ami miatt nem is vett részt a gárda nyári felkészülésén, ám mindeközben elment egy televíziós valóságshow-ba szerepelni, amelyben ráadásul az egyik feladatnál iszapban kellett birkóznia.

A L'Équipe úgy tudja, a Marseille eleinte csak felfüggesztette Ramit, aki Pamela Andersonnal való szakítása óta rendkívül kicsapongó életet él. Úgy hírlik, hogy a futballista eredetileg az MLS-ben akarta folytatni, s ehhez Anderson befolyását próbálta felhasználni – a Baywatch sztárja állítólag el is intézte volna a védőnek, hogy a Los Angeles FC-hez szerződhessen, de amikor a pár szakított, a váltás lehetősége kútba esett.

Rami a Lille-ben lett európai szinten is jegyzett futballista, majd légiósként megjárta a Valenciát, a Milant és a Sevillát. A Marseille 2017 nyarán szerződtette, első évében alapember volt, majd az előző idényben már csak 16 bajnokin jutott lehetőséghez.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik