Játékossors: Adriano nem viccelt, visszatérhet Európába

Vágólapra másolva!
2014.11.03. 14:37
null
Adriano visszatér? (Fotó: twitter.com/HAC_Officiel)
Adriano újra visszatér a futballvilágba – erről a brazil csatár és a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 2) szereplő Le Havre egyszerre adott tájékoztatást.

A hivatalos bemutatásra még nem került sor, de a brazil már több csatornán elismerte, 99 százalék, hogy Franciaországban, a Le Havre-ban folytatja.

A pályafutása alatt többek között az Interben, a Fiorentinában és a Romában is megforduló brazil csatár leadott pár kilót, és a hosszabb kihagyás után úgy érzi, újra kész Európában labdába rúgni.

„Elfogadok teljesítmény-alapú szerződést is, hogy megmutassam: megváltoztam. Tényleg megváltoztam. Sokat hibáztam korábban, de nem tudok visszamenni a múltba, csak azt tudom tenni, hogy nem követem el még egyszer ugyanazokat a hibákat. Soha nem mutattam másnak magam, és nem is hazudtam. Most szeretném megmutatni mindenkinek, ki is vagyok valójában" – beszélt először a nyáron a nagy visszatérésről Adriano.

A korábban túlsúllyal és depresszióval küzdő 32 esztendős brazil támadó tétmeccsen legutóbb májusban, az Atlético Paranaense játékosaként lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik