Írország: négyezer font értékű kokainnal kapták el a korábbi válogatott csatárt

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.11. 09:04
null
4000 font értékű kokaint találtak a kilencszeres ír válogatott Anthony Stokes autójában (Fotó: Getty Images)
Egy üldözés után az ír rendőrség múlt pénteken letartóztatta az egykori kilencszeres ír válogatott csatárt, Anthony Stokest és társát, miután előbbi autójának kesztyűtartójában 4000 font értékű kokaint találtak, az elkövetők pedig gyalog is szökni próbáltak – írta meg a Daily Mail. 

Az angol Arsenalban egy Ligakupa-mérkőzésen pályára lépő Stokes labdarúgó-pályafutása nagy részét a szigetországban töltötte, hiszen megfordult a Sunderland, a Sheffield United, a Crystal Palace, a Blackburn, illetve a skót Celtic és Hibernian csapataiban, de légióskodott Cipruson és Törökországban is.

A kilencszeres ír válogatott labdarúgót és társát még péntek hajnalban állították meg a rendőrök Dublinban, a két férfi viszont szökni próbált, de rövid üldözés után elkapták és őrizetbe vették őket, hiszen Stokes autójának kesztyűtartójában 4000 font értékű kokaint találtak.

Az elkövetők ellen vádat emeltek kábítószer birtoklása és vezetési vétség miatt. Mivel azonban letették az óvadékot, később kell bíróság elé állniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik