Inter: örökké 4-es! Eto’o, Figo, Sevcsenko búcsúztatta Zanettit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.05. 12:40
Az Internazionale hétfőn ünnepélyes keretek között hivatalosan is visszavonultatta Javier Zanetti négyes számú mezét. 

Az argentin futballistától egy gyermekétkeztetést támogató jótékonysági mérkőzés keretében búcsúztak el a San Siróban. A találkozón többek között Roberto Baggio, Franco Baresi, Hernán Crespo, Paolo Maldini, Christian Vieri, Luís Figo, Filippo Inzaghi, Esteban Cambiasso, Clarence Seedorf, Andrij Sevcsenko és Gianluca Zambrotta is pályára lépett. A találkozót a PUPI Alapítványt képviselő Zanetti és barátai 5–4-re elveszítették. Az óriási helyzetek mellett látványos találatot szerzett Samuel Eto’o.

Javier Zanetti (Fotók: gazetta.it)
Zanetti 19 szezont játszott az olasz klubban, a 2010-es Bajnokok Ligája győzelem mellett ötször bajnokságot nyert az Interrel, és többször az Olasz Kupát is elhódította csapatával.

Zanetti és barátai (www.gazetta.it)
Zanetti és barátai (www.gazetta.it)

„Szeretném megköszönni minden barátomnak, aki ezen az estén velünk tartott. Nagyon jól éreztem magam. Sohasem fogom elfelejteni ezt a pillanatot. Mindig szeretettel gondolok rátok. Ezek a barátságok nem szakadnak meg. Nem tudom elégszer megköszönni a szurkolóknak, hogy végig kitartottak mellettem. Alázatosan építettem a karrierem az Interben, és láttam a tekintetükön a tiszteletet, ahogy végigkísérték a pályafutásomat. Számomra fontos, hogy ők is itt vannak ma este. Köszönöm” – mondta Zanetti.

Az EXPO-csapat Sevcsenkóval, Figóval, Vierivel, Seedorffal, Inzaghival, Nestával, Toldóval, Ambrosinivel és a többiekkel
Az EXPO-csapat Sevcsenkóval, Figóval, Vierivel, Seedorffal, Inzaghival, Nestával, Toldóval, Ambrosinivel és a többiekkel

A résztvevők


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik