Hollandia: Németh nekiment a bírónak, villant a piros - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.21. 22:36
Németh Krisztián nem tudott uralkodni az indulatain az AZ Alkmaar elleni Holland Kupa-negyeddöntőn. A Roda magyar labdarúgóját az 57. percben kiállították heves reklamálásáért, csapata 2–0-ra elveszítette a találkozót, így búcsúzott a sorozattól.

Németh Krisztián kezdőként lépett pályára a Holland Kupa negyeddöntőjében, melyben csapata, a Roda az AZ Alkmaart fogadta. A vendégek az első félidőben Bart Biemans öngóljával előnybe kerültek, majd az 57. percben emberelőnybe is. Ekkor ugyanis Németh Krisztián két védő között elesett a tizenhatoson belül, ám Serdar Gözübüyük továbbot intett.

A magyar válogatott támadó nem értett egyet az ítélettel, hevesen reklamált (még a bírónak is nekiment hirtelen felindulásból), a játékvezető pedig előhúzta a piros lapot, így Németh mehetett idő előtt zuhanyozni. A vendégek a kiállítás után újabb gólt szereztek és végül 2–0-ra nyertek, így a Roda búcsúzott a Holland Kupától.

„Magával ragadták az indulatai, ám nem volt túl okos, amit tett. – értékelt Németh edzője, Jon Dahl Tomasson – Ezzel el is játszottuk az esélyt a továbbjutásra. Az elején nagy helyzeteink voltak, de képtelenek voltunk kihasználni őket.”

NÉMETH KRISZTIÁN KIROHANÁSA



HOLLAND KUPA, NEGYEDDÖNTŐ
Roda–AZ Alkmaar 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik