Hollandia: Hihetetlen! Szégyen, ahogy viselkedtek… - Hiddink

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.01. 10:13
null
Hiddink elégedett volt a pályán látottakkal, ám a drukkerek viselkedése felzaklatta a szakembert (Fotó: Reuters)
Guus Hiddink, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint elfogadhatatlan, ahogy az oranje szurkolói Andrés Iniestával viselkedtek a spanyolok elleni felkészülési mérkőzésen.

Mint beszámoltunk róla, a holland válogatott Amszterdamban az első negyedóra végére „lerendezte” a spanyolokat: előbb Stefan de Vrij, majd Davy Klaassen volt eredményes. A vendégek több helyzetet is kidolgoztak, de a kapuba nem tudtak betalálni, így ismét vereséget szenvedtek a hollandoktól, akárcsak a tavalyi világbajnokságon.

A találkozón Guus Hiddink, a hollandok szövetségi kapitánya elégedett volt a pályán látottakkal, ám a drukkerek viselkedése felzaklatta a szakembert.

„Az elején nem értettem, miért fütyülnek a szurkolók, aztán észrevettem, hogy mindig akkor jön a füttykoncert, amikor Andrés Iniestához kerül a labda. Mégis, miért utálják? Azért mert a vb-döntőben gólt rúgott Hollandia ellen? Hihetetlen és elfogadhatatlan az ilyen viselkedés” – mondta a találkozó utáni sajtótájékoztatón Hiddink.

„A világ egyik legjobb játékosát nem lehet így kezelni, pláne egy ilyen ok miatt. Mégis mit kellett volna tennie? Ne döntse el a kétezer-tízes finálét? Szégyen, ahogy a szurkolóink viselkedtek” – tette hozzá Hiddink.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik