Hangolódjon a focira, és nyerjen csevegés közben!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.11.22. 12:18
Címkék

2022. november 17. – A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője interaktív és játékos formában segít a szurkolóknak hangolódni a futball 2022-es ünnepére, és elindít egy szórakoztató és interaktív tippjátékot, amely barátságos versengést tesz lehetővé privát vagy csoportos beszélgetéseken belül. A felhasználók követhetik kedvenceik eredményeit a globális ranglistán is, ahová felkerülnek a tippek is, amelyekkel különleges nyereményeket is hazavihetnek.2022. november 17. – A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője interaktív és játékos formában segít a szurkolóknak hangolódni a futball 2022-es ünnepére, és elindít egy szórakoztató és interaktív tippjátékot, amely barátságos versengést tesz lehetővé privát vagy csoportos beszélgetéseken belül. A felhasználók követhetik kedvenceik eredményeit a globális ranglistán is, ahová felkerülnek a tippek is, amelyekkel különleges nyereményeket is hazavihetnek.

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, több mint 200 országban, több milliárdan rajonganak érte. A Viber kampánya úgy ünnepli a futballt, és azt, hogy a sport a világ minden sarkán összeköti a szurkolókat, hogy a torna alatt a felhasználók a Viberen is követhetik a mérkőzéseket, sőt, a pályára is varázsolhatják magukat!

Annak érdekében ugyanis, hogy az alkalmazás több millió felhasználója együtt ünnepelhesse a futballt, a Viber szórakoztató szurkolói AR Lencséket, sportos kifejezésekkel teli matricacsomagot, valamint sportmédia Csatornákat is elérhetővé tesz az esemény legfrissebb híreinek követésére. Ezek az új funkciók novembertől két hónapon keresztül lesznek elérhetők.

További funkciók:

AR Lencsék: A Viber két AR Lencsét is indít, igazodva a gólszerző csapatokhoz, tematikus, focilabdás kerettel és egyéb újdonságokkal.

Játékos Lencsék: Játékos Lencsékkel a felhasználók kipróbálhatják, milyen gólt szerezni.

Matricák: Az új matricacsomag futballhoz kötődő képeket és kifejezéseket tartalmaz angol és még további 18 nyelven.

Csatornák: Kilenc sportmédia Csatornája biztosítja, hogy a rajongók naprakészek maradjanak a legfrissebb hírekkel.


„Világszerte rengeteg szenvedélyes futballrajongó van, így arra törekedtünk, hogy a Viber globális közösségének lehetővé tegyük egyszerre a kapcsolattartást és a játékot. Már alig várjuk, hogy a rengeteg nyereményt és interaktív tartalmat átadhassunk a felhasználóinknak” – nyilatkozta Atanas Raykov, a Rakuten Viber top piacok növekedéséért felelős senior igazgatója. „Felhasználóink a barátaikkal, családtagjaikkal és kollégáikkal együtt ünnepelhetik kedvenceik győzelmeit. A tippek megosztása, az eredmények követése, és a globális ranglista figyelése pedig olyan egyszerű lesz, mint a Viber alkalmazás megnyitása.”

A Rakuten Viber-ről:
A Rakuten Vibernél összekötjük az embereket, függetlenül attól, kik ők és honnan jöttek. A globális felhasználói bázis számos funkcióhoz hozzáférhet, mint például a személyes beszélgetések, videohívások, csoportos üzenetküldés, valamint a kedvenc márkáikkal és hírességekkel folytatott frissítések és beszélgetések. A Viber olyan környezetet nyújt a felhasználók számára, ahol megoszthatják érzelmeiket. A Rakuten Viber a Rakuten Group Inc. része, amely az e-kereskedelem és a pénzügyi szolgáltatások terén is világelső. Az NBA-ben szereplő Golden State Warriors hivatalos azonnali üzenetküldő és telefonáló alkalmazás partnere.

A Viber üzleti megoldásaival kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a hivatalos weboldalra - https://www.forbusiness.viber.com

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik