Golf: extrém fogadási ajánlatok a visszatérő Woodsra

MTI MTIMTI MTI
2010.03.31. 15:16
Tiger Woods botrányai ellenére is valóságos aranybánya, legalábbis a legismertebb brit bukmékeriroda szerint. A cég ezért szinte minden elképzelhető és elképzelhetetlen lehetőséget fogadásra kínál az amerikai golfozóval kapcsolatban a jövő heti golf US Masters viadalra.

A William Hillnél nem titkoltan nagy lehetőséget látnak a szexbotrányba keveredett, és emiatt november óta nem versenyző, a mezőnybe Augustában, az év első Major-tornáján visszatérő sztárban, akivel kapcsolatban 26 fogadási tétel szerepel a kínálatban, és még legalább tízet kitalálnak a jövő hét elejéig.

Lehet pénzt feltenni arra, hogy az amerikai szupersztár az első ütés előtt megcsókol majd egy ismeretlen szőke nőt, de arra is, hogy az első lyukon egyik ütése egy fát talál telibe.

A vetélytársak szerint Woods az edzőpályán összeszedett, nyugodt volt az elmúlt napokban, ám a fogadóirodánál arra számítanak, hogy a botrányok miatt labilissá vált az idegállapota, ezért biztos lesz olyan, aki pénzt is hajlandó kockáztatni, hogy majd például egy ütő bánja Woods idegességét, és elhajítja, vagy akár szét is töri egyik sportszerét. Arra is lehet fogadni, hogy felesége ott lesz-e a nézők soraiban.

A William Hill szerint Tiger Woods minden nehézsége ellenére is a legesélyesebb, az iroda ötszörös pénzt fizet győzelme esetén.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek