Genk: alig nevezték ki, máris távozhat Bernd Storck?

Vágólapra másolva!
2021.12.22. 17:28
null
Bernd Storck (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Nemrég, december 7-én nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Bernd Storckot a belga élvonalban szereplő KRC Genk vezetőedzőjének. A voetbal.24.be hírportál úgy tudja, a német szakember máris távozhat a klubtól.

 

Néhány héttel ezelőtt váltotta Bernd Storck az elbocsátott John van den Bromot a KRC Genk kispadján. Ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a német edző a téli szünet után is a csapatot irányítja majd.

A voetbal24 úgy tudja, Storck a genki munkavállalása elé azt a célt tűzte ki, hogy rövid távon megszünteti a csapat mélyrepülését: arra tett ígéretet, hogy bent tartja az együttest a nemzetközi küzdelmekben, illetve a bajnokságban is javítja a Genk teljesítményét.

Az első kitűzött cél megvalósítása gyorsan elbukott: a Genk kikapott 1–0-ra a Rapid Wientől az Európa-ligában és ezzel 4. helyen zárt a csoportjában. A belga élvonalban eddig egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség Storck mérlege – ha a jelenleg 9. helyen tanyázó együttes nem tud rövid távon javítani a teljesítményén, könnyen lehet, hogy a klubbal határozatlan idejű szerződést kötő német szakember újra kispad nélküli lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik