Futsal: Vincze Ottó is a Dunakeszi NB II-es csapatában

Vágólapra másolva!
2012.08.17. 11:57
Horváth Ferenc és Lőw Zsolt után újabb nagypályás válogatott futballistát szerződtetett a helyi Kinizsi futsalcsapata: a következő szezontól ugyanis Vincze Ottó is az NB II-es együttest erősíti.
Ha az ember meghallja Vincze Ottó nevét, elsőre talán mindenkinek az a két csodaszép gól jut eszébe, amelyet 21 évesen a Grasshoppersnek lőtt – a Ferencváros végül 3–0-ra nyert Svájcban a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az NB II-ben már most retteghetnek attól a pimasz külsős cseltől, és utána a pontos csavarástól. Vincze Ottó finom technikája mit sem kopott az évek során – sőt talán még kifinomultabbá vált –, tehát a Dunakeszi biztosan nem vett zsákbamacskát.

„Hiányzott már a labda, a futballpálya, úgyhogy alig várom a bajnokságot – mosolygott a tizenegyszeres válogatott. – Örülök, hogy régi társakkal, jó játékosokkal, remek közegben futsalozhatok. Azt azért hozzátenném, hogy a futsalt még tanulnom kell, hiszen egészen más, mint a nagypályás játék.”

Az egykori középpályás számára nem teljesen ismeretlen a futsalközeg, ugyanis 2008-tól másfél évig a győri csapat klubigazgatója volt – azóta az ETO Magyarország legjobbjává nőtte ki magát.

Vincze Ottó nagypályán egyébként volt a Ferencváros, a Győr, a Zalaegerszeg, a Vasas, a Sion, a Mannheim, a Cottbus, sőt még a Barcelona futballistája is. A kiváló futballista egy évre szóló szerződést kötött a Dunakeszivel, rajta kívül Kun Gábor (Ferencváros) és a román válogatott Safar Tony – a Berettyóújfalu korábbi futsalosa – érkezett.

A Dunakeszi Kinizsi az előző szezonban első alkalommal indult az NB II-ben, rögtön ezüstérmes lett a Keleti csoportban, és a cél nem változott: újra érmet kell szereznie a csapatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik