Futball Éjszakája: Nemcsák Károly örül a sényői gálameccsnek

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.09.03. 14:48
null
Nemcsák Károly készül a pénteki gálameccsre (Fotó: Ladóczki Balázs/Nógrád Megyei Hírlap)
Nemcsák Károly, a színészválogatott csapatkapitánya örül, hogy Sényőn csapnak össze az újságírók csapatával a pénteki Futball Éjszakája programsorozat részeként.

A színművész, aki egyben a szervezőbizottság elnöke is, csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban azt mondta, a mostani összecsapás showműsor is lesz, ugyanis a kétszer 35 perces találkozó szünetében számos színész lép majd fel, szórakoztatva a közönséget.

„Az elmúlt két évben Budapesten szerepeltünk az idén százéves SZÚR-on a Futball Éjszakáján, ezért is örülök, hogy most Sényőn léphetünk pályára” – jelentette ki Nemcsák.

A színművész elmondta, hetente kétszer másfél órát szoktak gyakorolni, évente többször is összecsapnak az újságírókkal, a csapatösszeállítás pedig általában attól függ, éppen ki ér rá, hiszen a színházak újra kinyitottak, az új évadok elindultak.

„Még a nyolcvanas években is volt, hogy negyvenezren szurkoltak nekünk a Népstadionban, de persze akkor más időket éltünk. Mi továbbra is komolyan vesszük a labdarúgást, fontos, hogy mindig jó eredményt érjünk el” – mondta Nemcsák, aki immár 25 éve csapatkapitánya a színészek együttesének.

A harmadik alkalommal sorra kerülő Futball Éjszakáján húsz helyszínen, színes programokkal várják a szurkolókat. A Magyar Labdarúgó-szövetséggel közösen létrehozott esemény célja a futball, a hazai klubok népszerűsítése, új szurkolók bevonása és a sportág háttérnek bemutatása.

A programokat minden csapat maga állítja össze, több helyen lesz stadiontúra, labdarúgással kapcsolatos filmek vetítése, kiállítás, szurkolói ankét, gyerekfoci, teqball és 11-es rúgó verseny.

A minden helyszínre érvényes karszalag 5-14 éveseknek 100, 14 évtől 500 forintba kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik