Franciaország: több mint 100 kiló kokainnal kapták el a válogatott labdarúgót

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.06. 11:57
null
Jean-Manuel Nédrát (kék mezben) és partnerét több mint 100 kilogramm kokainnal kapták el a párizsi reptéren (Fotó: Getty Images)
Címkék
Bőröndökbe rejtve próbált meg több mint 100 kilogramm kokaint csempészni a 29 éves, martinique-i válogatott labdarúgó, Jean-Manuel Nédra, de a párizsi reptéren őt és feleségét is elkapták – számolt be róla a Le Parisien.

Jean-Manuel Nédra a Franciaország Karibi-térségben található tengerentúli megyéjének, Martinique-nak a regionális bajnokságában szereplő Aiglon du Lamentinnél játszott, de a martinique-i válogatottnak is tagja volt.

A labdarúgót és társát azonban letartóztatták a párizsi repülőtéren, ahol bőröndökbe rejtve több mint 100 kilogramm kokaint találtak náluk – jelentette be a bobignyi ügyészség.

Nédrát az eset után előzetes letartóztatásba helyezték, míg társát bírói felügyelet mellett szabadlábon védekezhet.

„Anélkül, hogy ismertük volna az érintettség mértékét, megtudtuk, hogy az egyik játékosunkat kábítószer-csempészet miatt letartóztatták. Legyünk erősebbek, mint valaha, folytassuk a nevelést a sporton keresztül és harcoljunk az ilyen csapásokkal, óvjuk és figyelmeztessük a fiatalokat ennek kockázataira, következményeire és visszaéléseire” – írta közleményben Nédra klubja, az Aiglon du Lamentin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik