Fotó: nem semmi látvány a világ 3 legerősebb futballistája

Vágólapra másolva!
2016.09.10. 13:13
A szeptemberben megjelenő FIFA 17 gyártója, az EA Sports közzétette a játékban szereplő labdarúgók közül a tíz legerősebbet.

Az első helyen nincs nagy meglepetés, a jól ismert Adebayo Akinfenwa (FIFA érték: 64) végzett az élen. Az angliai alsóbb osztályú klubok között vándorló, „The Beast” becenévre hallgató csatár jelenleg a Wycombe Wanderers (League Two) játékosa, a mostani 2001 óta a 15. klubja. Adebayo Akinfenwa (FIFA érték: 64) végzett az élen. Az angliai alsóbb osztályú klubok között vándorló, „The Beast” becenévre hallgató csatár jelenleg a Wycombe Wanderers (League Two) játékosa, a mostani 2001 óta a 15. klubja.

(Fotó: Daily Mail)
(Fotó: Daily Mail)
(Fotó: Yahoo)
(Fotó: Yahoo)


A második legerősebb a kameruni George Nganyuo Elokobi (FIFA érték: 63). A 183 cm magas hátvéd is több angol klubnál megfordult az elmúlt években, 2015-től a Colchester United FC-t (League Two) erősíti.


(Fotó: Daily Mail)
(Fotó: Daily Mail)

(Fotó: wolves.co.uk)
(Fotó: wolves.co.uk)

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a panamai Román Torres állhatna fel (FIFA-érték: 72). Az MLS-ben szereplő Seattle Sounders FC középhátvédje kétszeres Arany-kupa ezüstérmes.

(Fotó: sportspressnw.com)
(Fotó: sportspressnw.com)
(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

A teljes listát ide kattintva átböngészheti, a tíz legerősebb labdarúgó mellett a tíz legjobb fizikummal rendelkező (erő, sebesség és súlypontemelkedés) labdarúgókat is megtekintheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik