FIFA16: Messi mozgásával cselezhetjük le a haverokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 15:41
A szeptemberben megjelenő FIFA16 gyártója, az EA Sports egy egészen új cselezési lehetőséggel kedveskedik a leendő játékosoknak. Az újdonság tökéletesítéséhez nem kisebb szakembert kértek fel segítségül, mint az FC Barcelona négyszeres aranylabdás sztárját, Lionel Messit.

Az EA Sports Lionel Messi kivételes technikai adottságait, mozgási mechanizmusait rögzítette finom részletességgel az új játékelem precízre hangolása céljából. A fő szempont az, hogy egy csel nem feltétlenül arról szól, mit csinálunk a labdával, hanem arról, hogy mit csinálunk labda nélkül. Lionel Messi kivételes technikai adottságait, mozgási mechanizmusait rögzítette finom részletességgel az új játékelem precízre hangolása céljából. A fő szempont az, hogy egy csel nem feltétlenül arról szól, mit csinálunk a labdával, hanem arról, hogy mit csinálunk labda nélkül.

A lényeg az, hogy a FIFA16-ban úgy is lecselezhetjük az ellenfelet az egy az egy elleni párharcban, hogy közben a játékossal nem érintjük a labdát (No Touch Dribbling). A labdától elmozogva, egy jól időzített testcsellel verhetjük át a védőt. Úgy változtathatunk irányt a labdával, hogy közben nem is érintjük azt. Ebben Messi az egyik legjobb a világon, ezért is kérte fel őt az EA Sports.

Az argentin elárulta, hogy általában a védő gyengébbik lába felé kezdeményez egy testcselt, így könnyebben nyílik előtte terület a másik oldalon.

Az EA Sports ígérete szerint ez csak egyike annak a számos újításnak, amely a FIFA16-ot még élethűbbé és élvezhetőbbé teszi a játékosok számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik