FIFA16: LeBron is szavazott, ki legyen Messi társa a borítón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 12:42
A FIFA 16 gyártója, az EA Sports egyes országokban a rajongók kezébe adta a döntést, ki legyen a szeptemberben megjelenő játék borítóján Lionel Messi társa. Angliában természetesen hatalmas presztízskérdés kerekedett az ügyből.

Az egyesült királysági borítóra Sergio Agüerónak (Man. City), Harry Kane-nek (Tottenham), Thibaut Courtois-nak (Chelsea) és Jordan Hendersonak (Liverpool) van esélye felkerülni. A szavazás július 5-ig tart. Néhány héttel ezelőtt úgy tűnt, Henderson lehet a befutó, amin sok angliai rajongó kiakadt, mondván, a középpályás nem méltó erre a „kitüntetésre".sok angliai rajongó kiakadt, mondván, a középpályás nem méltó erre a „kitüntetésre".

Nos, egy nagynevű támogatója biztosan akad Hendersonnak, méghozzá LeBron James, az NBA jelenlegi legnagyobb sztárja. A jelenleg szabadon igazolható LeBron a Facebookon üzent a futballistának és biztosította a szavazatáról.

Henderson lelkesen gyűjti a szavazatokat (Forrás: Liverpool)
Henderson lelkesen gyűjti a szavazatokat (Forrás: Liverpool)

Persze nem meglepő, hogy LeBron egy liverpooli játékosra szavazott, hiszen 2011 óta a klub kisebbségi tulajdonosa. Vajon mennyivel tolja meg Henderson szekerét egy ekkora sztár segítő kampánya? Hamarosan kiderül!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik