FIFA: Pandev véletlenül szavazta meg Del Bosquét az év edzőjének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.30. 15:28
A macedón labdarúgó-szövetség (FFM) hivatalos közleményt adott ki, amelyben jelezte, a macedón válogatott csapatkapitánya, Goran Pandev szavazata az év edzője szavazáson egy technikai hiba miatt jelent meg José Mourinho helyett Vicente del Bosque neve mellett.

„A szavazás alkalmával megkerestük Pandevet, aki egyértelműen jelezte, hogy Mourinhóra akar szavazni, és öt pontot adott a portugál edzőnek. Nem állt szándékunkban a döntését megváltoztatni, azonban amikor a papír elküldésére került a sor, egy technikai hiba következtében a faxon véletlenül Del Bosque neve mellé került az iksz” – áll a macedón szövetség hivatalos közleményében.

Mint ismert, Pandev korábban jelezte, hogy az év edzője választáson a portugál szakemberre szavaztak, azonban voksukat mégis Vicente del Bosque kapta. A FIFA az esetre válaszolva korábban nyilvánosságra hozta a macedón csatár szavazatát, így bizonyítva, hogy a spanyol válogatott szövetségi kapitányára szavazott.

Az év edzője cím szavazásának végkimenetelét valószínűleg így sem érinti az ügy, mivel Del Bosque – a voksok 34.51 százalékát megszerezve – több mint 14 százalékkal nyert Mourinho előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik