FIFA: Blatter nemet mond a jelenlegi elnök tervére!

Vágólapra másolva!
2018.11.19. 13:51
Az utóbbi napokban egyre többet foglalkozik a nemzetközi sajtó Gianni Infantino FIFA-elnök titokzatos tervével, miszerint a jövőben 25 milliárd dollárért cserébe gyakorlatilag minden jogot átruházna a szövetség egy befektetői csoportnak.

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség korábbi elnöke a Twitteren üzent: „Tekintettel a média nagy érdeklődésére a véleményemmel kapcsolatban, csak ismételni tudom: a FIFA-nak nem kellene eladnia a futballt, most pedig a tagok is közbeavatkozhatnak. A DFB elnöke már megtette.”Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség korábbi elnöke a Twitteren üzent: „Tekintettel a média nagy érdeklődésére a véleményemmel kapcsolatban, csak ismételni tudom: a FIFA-nak nem kellene eladnia a futballt, most pedig a tagok is közbeavatkozhatnak. A DFB elnöke már megtette.”

Joseph S Blatter on Twitter

In view of the high interest of the media asking my opinion about the $25 billion deal, I can only repeat: FIFA shall NOT sell out football and it's now up to the members of FIFA to intervene. The DFB President has already done it. #FIFA #DFB #UEFA #FootballLeaks #Grindel



Reinhard Grindel, a Német Labdarúgó-szövetség elnöke így nyilatkozott korábban: „Az a baj, hogy nyolc hónap elteltével még mindig az ajánlat részleteiről spekulálunk, ezért azt szorgalmazom, hogy a FIFA-elnök minden tényt és információt tárjon a nyilvánosság elé.”

FIFA: Infantino riasztó terveivel foglalkozik a német sajtó - NSO

A német Süddeutsche Zeitung és a WDR csatorna szerint nagyszabású és tulajdonképpen riasztó terveket szövöget Gianni Infantino FIFA-elnök, aki minden értékes jogot befektetők kezébe adna. Sokakat nyugtalanít Gianni Infantino FIFA-elnök titokzatos terve (Fotó: Rueters) Korábban beszámoltunk a futballvezető terveiről, amely szerint globális Nemzetek Ligáját, illetve huszonnégy csapatosra bővített klubvilágbajnokságot indítanának.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik