FFT: Wenger nem adta vissza a csokit!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.29. 16:33
Címkék
Már csak Schobert Norbi újpesti szerepvállalása miatt is sok szó esik manapság a táplálkozás fontosságáról a futballban. A FourFourTwo összeszedte a legdurvább és legviccesebb kajás sztorikat a futballtörténelemből.

Ízelítő a cikkből:

ÓVAKODJ A NUTELLA ÁTKÁTÓL
A Marks and Spencer félreérthető módon elnevezett parfümcsaládja, az ISIS jó példa rá, hogy mennyit árthat a cégnek a szerencsétlenül elsülő reklám.
De ki gondolta volna, hogy milyen súlyos átok övezi majd azokat a fiatal német válogatott labdarúgókat, akik az ismert mogyorókrémgyártó reklámjában tűntek fel. A Nutella-fiúk közt említhetjük Kevin Kurányit, aki összeveszett Joachim Löwvel, majd elhagyta a csapatot. Ott van Benjamin Lauth és Andreas Hinkel, akik utóbb már nem számítottak ígéretes tehetségeknek. Tim Borowski, akit kirúgtak, és Marcell Jansen, aki csúnyán lesérült. Csak Arne Friedrich, illetve két későbbi vb-győztes, Manuel Neuer és Mesut Özil élte túl a népszerű pirítósfeltét átkát, amit a Tagesspiegelben egyszerűen csak a „német labdarúgás sötét erejének” neveznek. Ijesztő, de finom.

WENGER MIATT ELÉRHETETLEN MESSZESÉGBEN A MARS
Arsene Wenger 1996-ben érkezett Angliába azzal a meggyőződéssel, hogy a futballistáknak a párolt zöldség, a rizs és a hal a legjobb étel. Érthető módon ezen azonnal felháborodtak az Arsenal labdarúgói, akik nem ehhez voltak szokva. A leghevesebb ellenérzést viszont a futballisták kedvenc meccs előtti édességének betiltása váltotta ki. Wenger egyszer így nyilatkozott az FFT-nek: „Emlékszem az első napomra az Arsenalnál, amikor a Blackburnhöz utaztunk, és a játékosok együtt kántálták a busz hátuljában, hogy vissza akarják kapni Mars szeleteiket.”

ROY KEANE UTÁLJA A SZENDVICSET
Keane látványos sztrájkja a 2002-es vb előtt már-már legendának számít, azonban két évvel korábban egy ír válogatott meccs előtt Roynál egyszer már elszakadt a cérna. A balhé tárgya ezúttal egy szendó volt. A vb-selejtező előtti este az ír válogatott sajtos szendvicset vagy pizzát választhatott vacsorára. Keane kapitány nem volt túl boldog: „Gondolod, hogy Jimmy Floyd Hasselbaink is egy kib...ott sajtos szendvicset vacsorázik ma?” – dörmögte. Nagyjából két hónap múlva a Dinamo Kijev elleni BL-összecsapáson az Old Traffordon Keane ismét morgolódott, hogy a Manchester United szurkolói inkább a rákos szendvicsükkel voltak elfoglalva, mint a mérkőzéssel.

A teljes cikk a további remek kajás történetekkel elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik