FFT: Ronaldo a klubelnök, Spanyolország után Angliában venne csapatot

FFT/SZ. R.FFT/SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.11.16. 15:08
null
Ronaldo Spanyolország után Angliában is klubtulajdonos lenne (Fotó: AFP, archív)
Ronaldo már tudja, milyen nehéz a klubtulajdonosok élete, de még a Real Valladolid kiesése sem szabott gátat ambícióinak. A 45 éves brazil arról beszélt a FourFourTwo-nak, hogy eltökélt, és Anglia lehet a következő állomás.

 

Ronaldo igyekszik újratervezni magát a labdarúgás világában, miután 2018 szeptemberében 30 millió euróért megvette a spanyol Real Valladolid tulajdonjogának 51 százalékát, ő lett a klub arca. Azelőtt egyedül a csapat lila meze tűnt ki a spanyol bajnokságban, amelyet a Real Madrid, a Barcelona és az Atlético Madrid uralt. Rájött, hogy játékosként szerzett hatalmas tekintélye olyan ajtókat nyithat meg, amelyek rendes esetben zárva vannak egy közepes klub előtt.

„Valami olyan van a birtokomban, ami más elnököknek nincs – mondja Ronaldo a FourFourTwo-nak, széles mosollyal az arcán. – Mondjuk ki, ez elég meggyőző tényező, ezért olyan technikai tanácsokat is adhatok, amilyeneket az én időmben Massimo Moratti Inter-elnök vagy Florentino Pérez a Real Madrid élén nem volt képes.”

Bár eddig minden a várakozásokon felül alakult számára, abban az esetben, ha ez véletlenül megváltozna, arra is hajlandó lenne, hogy a La Ligát a Premier League-re cserélje. De erre még bőven van idő.

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, IDE KATTINTVA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik