FFT: 10 vicces reakció kapott gólra

Vágólapra másolva!
2021.01.01. 13:33
Ideggörcs, nevetés, beszólás – mindenki másként reagál. A FourFourTwo összegyűjtött 10 emlékezetes reakciót.
Ízelítő a gyűjteményből.McManaman szorongatásban
Steve McManaman gyenge felszabadítása az 1993-as liverpooli rangadón Mark Ward szép gólját eredményezte. A gól hatalmas indulatokat szabadított fel Bruce Grobbelaar kapusból, a zimbabwei játékos Macca torkát szorongatta, majd meglökte az arcánál. McManaman alig reagált, majd elsétált a még mindig dühöngő Grobtól. Bölcsen cselekedett.

Zsáknyi ideggörcs
A hőskor legnagyobb magyar kapusa, Zsák Károly nehezen viselte a vereséget. A 33 FC kapuját védte kiesési ragadón 1927-ben, amikor az ellenfél két erősen vitatható bírói ítélet nyomán 2:1-es vezetéshez jutott. A feldúlt Zsák a szünetben eszméletét vesztette, majd súlyos ideggörcs lépett fel nála, és kórházba kellett szállítani. Moldova róla mintázta Baumgartner, az érzékeny kapus alakját.

Lőttek a gólnak
„Nem először láttam ilyesmit” – állítja Caju, aki pártatlan meccsnézőként ott volt a Botafogo és a Flamengo 1970-es ádáz rangadóján. Amikor a Botafogo a meccs végén egyenlített, egy Flamengo-fanatikus rohant be pisztollyal a pályára, és a tárat a labdába eresztette. „Nem volt normális – mondja Caju. – Agybeültetésre lett volna szüksége.”

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, IDE KATTINTVA!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik