Felkészülés: Koman gólt lőtt, Hajnal gólpasszt adott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.06. 22:36
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Koman Vladimirt végig a soraiban tudó FK Krasznodar 2–2-es döntetlent játszott a Viktoria Plzen ellen. A magyar válogatott középpályás gólt szerzett a találkozón, a 42. percben volt eredményes, míg a Hajnal Tamást a második félidőben bevető VfB Stuttgart honfitársunk gólpasszának is köszönhetően 2–0-ra győzött a Stuttgarter Kickers ellen.

Góllal járult hozzá az orosz élvonalbeli FK Krasznodar négygólos döntetlenjéhez Koman Vladimir. A magyar középpályás a mérkőzés 42. percében szépen emelte át a labdát a Plzen kimozduló kapusa fölött, 1–1-re alakítva a meccs állását. A találkozó végül 2–2-es döntetlennel zárult, Koman végig a pályán volt.FK Krasznodar négygólos döntetlenjéhez Koman Vladimir. A magyar középpályás a mérkőzés 42. percében szépen emelte át a labdát a Plzen kimozduló kapusa fölött, 1–1-re alakítva a meccs állását. A találkozó végül 2–2-es döntetlennel zárult, Koman végig a pályán volt.

A Hajnal Tamást a második félidőben bevető VfB Stuttgart Vedad Ibisevic duplájának köszönhetően kétgólos győzelmet aratott a Stuttgarter Kickers ellen. A svábok második góljánál a 63. percben a magyar középpályás szögletét követően fejelt a kapuba a bosnyák támadó.

A Király Gábort végig a soraiban tudó 1860 München 1–1-et játszott a svájci St. Gallen ellen, a Leandrót az 57. percben becserélő Omonia Nicosia gól nélküli döntetlenre végzett a lengyel Widzew Lódz ellen, a Lovrencsics Gergőt a 66. percig a pályán tartó Lech Poznan kikapott az izraeli Hapoel Tel-Avivtól, míg a Vanczák Vilmost a 74. percig soraiban tudó Sion négygólos vereséget szenvedett a Wolfsburgtól.

A Köteles László nélkül felálló Genk hat góllal nyert belga alsóbb osztályú ellenfele ellen, míg a Vass Ádámot mellőző CFR Cluj 2–1-re legyőzte a skót bajnok Celticet.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Weerstand Koersel–Genk 0–6
Lech Poznan–Hapoel Tel-Aviv 0–1
Widzew Lódz–Omonia Nicosia 0–0
FK Krasznodar–Viktoria Plzen 2–2
CFR Cluj–Celtic 2–1
St. Gallen–1860 München 1–1
Stuttgarter Kickers–VfB Stuttgart 0–2
Sion–Wolfsburg 0–4
SC Feyenoord–Feyenoord 0–7
Dynamo Dresden–Ajax 0–3
Mönchengladbach–Lierse 2–0
Freiburg–Lausanne 1–2
Sahtar Doneck–Zenit 0–1
St. Pölten–Eintracht Frankfurt 2–3
Bochum–Bayer Leverkusen 0–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik