Felkészülés: Gulácsi egyet, a Leipzig 3-at kapott a PL-klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.03. 19:45
A Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig felkészülési mérkőzésen 3–0-s vereséget szenvedett a Premier League-ben szereplő Huddersfield Towntól. A magyar válogatott kapus az első félidőben védett, és egy gólt kapott.

A német együttes az ausztriai Schwazban rendezett előkészületi meccsen gyakorlatilag erősebb összeállításban lépett pályára, mint csütörtökön, a Häcken elleni Európa-liga párharc idegenbeli visszavágóján (1–1), amelyre négygólos előnnyel utazott el.

A lipcseieknél Gulácsi Péter mellett ezúttal Bruma, Stefan Ilsanker, Kevin Kampl, Yussuf Poulsen, Marcel Sabitzer és Timo Werner is lehetőséget kapott, ők Svédországban értelemszerűen nem játszottak.

A Huddersfield a szünetben Steve Mounié fejes góljával még csak 1–0-ra vezetett, a második játékrészben azonban – Gulácsi lecserélése után – Adama Diakhaby és Philip Billing találataival magabiztossá tette sikerét.

„Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből, még van egy kis időnk a Bundesliga rajtjáig. Az elmúlt napokban nagyon kemény munkát végeztünk, ezért hiányzott belőlünk a frissesség” – mondta Gulácsi a lefújást követően.

MOUNIÉ FEJES GÓLJA GULÁCSINAK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik