Felkészülés: a Manchester City kiütötte Vadócz csapatát

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.24. 16:43
null
A Manchester City kiütötte a Kitchee-t (Fotó: AFP)
Az angol Premier League címvédője, a Manchester City labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 6–1-re kiütötte a hongkongi Kitchee-t.

 

A Kitchee-ben ott volt Vadócz Krisztián, ám a magyar válogatott középpályást csak a cserepadra nevezték, és nem is állították be.

A Manchester City David Silva révén már a 14. percben előnyben volt, az első félidőben aztán még Leroy Sané és Raheem Sterling is betalált, így az angol bajnok 3–0-val vonulhatott pihenőre.

David Silva gólja


Josep Guardiola együttese az első játékrészhez hasonlóan a másodikban is uralta az összecsapást, az 55. percben Sané már a második gólját ünnepelhette, 4–0-nál pedig a katalán szakember lehetőséget adott a fiataloknak is – a nyolcvanadik percben Nabil Touaizi meghálálta a bizalmat, s megszerezte első gólját a klub felnőttcsapatában, a pontot pedig José Pozo tette fel az i-re.

Touaizi okos megoldása

 

A Kitchee-nek szépítő találatra a hajrában ugyan futotta, ám a vége 6–1 lett a fél gőzzel futballozva is óriási fölényben játszó Manchester Citynek.

TOPKLUBOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
Kitchee (hongkongi)–Manchester City (angol) 1–6 (0–3)
Hongkong,
Hongkong Stadion
MAN. CITY: Bravo – Walker (Danilo, 64.), Stones (Harwood-Bellis, 72.), Laporte (Bernabé, 64.), Angelino (Zincsenko, a szünetben) – Gündogan (Pozo, 72.), D. Silva (Rodrigo, a szünetben), De Bruyne (Dionkou, 64.) – L. Sané (Foden, 72.), B. Silva (Doyle, 64.), Sterling (Touaizi, 72.). Menedzser: Josep Guardiola
Gólszerző: Tsz-Chun Law (85.), ill. D. Silva (14.), L. Sané (40., 55.), Sterling (43.), Touaizi (80.), Pozo (88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik