Felkészülés: hibátlan meccsen mutatkozott be Casillas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 20:15
Ami a Fiorentinának a Gyirmót ellen nem sikerült, nevezetesen, hogy bevegye az ellenfél kapuját, az összejött az élvonalba feljutó Carpi ellen. A „violák" részéről előbb Josip Ilicic talált be, majd a hajrában Borja Valero állította be a 2–0-s végeredményt.

A Sampdoriának ugyanakkor nem jött össze a siker, a másodosztályú Trapani ellen 1–1-re tellett neki. A Monaco szintén csak ikszelni tudott másodosztályú riválisával, a Paris FC-vel, a Celtic ellen viszont hiába szépített 2–0-t követően az Eibar, a triplázó Leigh Griffiths vezérletével kiütéses sikert arattak a skótok.Sampdoriának ugyanakkor nem jött össze a siker, a másodosztályú Trapani ellen 1–1-re tellett neki. A Monaco szintén csak ikszelni tudott másodosztályú riválisával, a Paris FC-vel, a Celtic ellen viszont hiába szépített 2–0-t követően az Eibar, a triplázó Leigh Griffiths vezérletével kiütéses sikert arattak a skótok.

Bemutatkozott új csapatában, a portugál Portóban Iker Casillas, a Real Madrid korábbi kapusa. A többek között világbajnoki, két Európa-bajnoki címet szerző, háromszoros BL-győztes futballistát nem állították lehetetlen feladat elé a német másodosztályú Duisburg játékosai, így az első félidőt könnyedén hozta le kapott gól nélkül. Együttese egyórányi játékot követően előbb Yacine Brahimi, majd Hernani révén talált be, és 2–0-ra nyert.

Az 1860 München kikapott a Premier League-ben szereplő Swansea-tól. Simon Krisztián kezdőként 66 percet kapott, csapata egyenlítő találata után cserélték le. Az együttesben bemutatkozott Alexandre Lacazette unokaöccse, Romuald Lacazette is, ő a 82. percben lépett pályára a münchenieknél.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Carpi (olasz)–Fiorentina (olasz) 0–2
Chievo (olasz)–ArzignanoChiampo (olasz, V.) 5–2
Sampdoria (olasz)–Trapani (olasz, II.) 1–1
Duisburg (német, II.)–Porto (portugál) 0–2
Eibar (spanyol)–Celtic (skót) 1–4
Ingolstadt (német)–Udinese (olasz) 1–0
Lorient (francia)–Reims (francia) 0–0
Borussia Mönchengladbach (német)–Rennes (francia) 2–2
Olympiakosz (görög)–Rizespor (török) 1–0
Paris FC (francia, II.)–Monaco (francia) 0–0
1860 München (német, II.)–Swansea (angol) 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik