Eurofutball: már hatodszor duplázott az idényben a cseh gólvágó

Vágólapra másolva!
2011.11.18. 22:35
Rövidebb gólcsend után újra góllal, sőt győzelmet érő gólokkal jelentkezett a cseh labdarúgó-bajnokság góllövőlistájának éllovasa, David Lafata.

A Jablonec rutinos támadója a megelőző egy hónapban egyszer sem talált a kapuba, de péntek este fejjel, majd (tizenegyesből) lábbal is eredményes volt, így a bajnokságbeli góljait 14-re, idénybeli többgólos meccseinek számát hatra növelte. Lafatának már csak egy gól hiányzik ahhoz, hogy elérje a százat mostani klubjában. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

HORVÁTORSZÁG. Egyik legnagyobb ellenfele, az RNK Split idegenbeli alázásával növelte előnyét az éllovas Dinamo Zagreb. A döntő pillanatok a második félidő derekán következtek: a 68. percben Fatos Beqiraj megszerezte a vezetést a zágrábiaknak, egy perc múlva Igor Budisa pirosat kapott a hazaiaknál. TABELLA EREDMÉNYEK, ITT!

TÖRÖKORSZÁG. A hajrában született két góllal 1–1 lett az egyetlen pénteki meccs, a BL-fordulóra melegítő Trabzonspor már kilenc forduló óta veretlen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik