Eurofutball: kiállították a kapusukat, mégis egyenlítettek

Vágólapra másolva!
2013.02.16. 23:27
Bodor Boldizsár csapata, a Beerschot idegenben 1–1-es döntetlent harcolt ki a Leuven ellen a belga labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján.

Bodor kispados volt a Beerschotban, amely annak ellenére kiegyenlített a hajrában, hogy kapusát, a 16-oson kívül a labdát kézzel érintő Stijn Stijnent a 72. percben kiállította a játékvezető. A Beerschot elmozdult a kieséssel fenyegető 15-16. helyekről. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. Bár korán megszerzett kétgólos előnyét elvesztegette a lisszaboni Sporting, a csereként beálló Diego Capel 63. percbeli góljával 3–2-re győzött a Gil Vicente otthonában. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. Kapaszkodik kifelé a gödörből az AEK: a szezont tragikusan kezdő, október óta a német Ewald Lienen által edzett athéni csapat hazai pályán 0–0-t játszott a második helyezett PAOK-kal, és már hat forduló veretlen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. A Besiktas hazai pályán, több mint fél órát emberelőnyben játszva is csak döntetlenre (1–1) volt jó a Gaziantepspor ellen, ezáltal az éllovas Galatasaray hétpontnyit megőrzött az előnyéből. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. Véget ért a Hapoel Tel-Aviv vesszőfutása: a legutóbbi négy fordulóban rendre veszítő tel-aviviak 1–1-et játszottak a címvédő Krijat Smonával. Szalim Tuama gólja 453 perc után törte meg a Hapoelt sújtó gólátkot. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. A tavaszi nyitányon a Hajduk Split idegenben 2–0-ra megverte a Slavent, már nyolc forduló óta veretlen, és próbálja utolérni a magabiztosan vezető Dinamót. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik