Eurofutball: győztes magyar gól; betalált a korábbi Vidi-csatár, mutogatásért piros lap – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 20:45
Bőle Lukács döntötte el a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójának nyitó mérkőzését: a jászvásári CSMS idegenben 1–0-ra legyőzte a Concordia Chiajnát, a győztes gólt a magyar támadó szerezte a hetedik percben.

A Kaposvár korábbi csatára az első körben csereként lépett pályára a Voluntari elleni (1–1) mérkőzésen, ezúttal azonban kezdőként kapott lehetőséget, és meg is hálálta a bizalmat.

A beszámolók szerint Bőle a meccs elején a tizenhatoson belülről, kapásból vette be a Concordia kapuját, eldöntve ezzel a három pont sorsát.

A lengyel bajnokság 2015–2016-os idényének első bajnoki meccsén a Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Górnik Zabrzéval. A magyar válogatott középhátvéd végigjátszotta a meccset, és a vendégek egyenlítő góljánál lemaradt a Roman Gergel találatát előkészítő Róbert Jezről.

Az orosz első osztály (Premjer-Liga) nyitó fordulójában a Szpartak Moszkva nem bírt az Ufával. A 31. percben, 1–1-es állásnál a látogatók ghánai válogatott középpályása, Emmanuel Frimpong összetűzésbe keveredett az egyik szurkolóval, aki rasszista jelzőkkel illette őt. Az Arsenal korábbi játékosa gesztusokat tett a drukker felé, valamint angolul káromkodott az irányába, ezért a játékvezető kiállította.

A második félidőben a Szpartakban beállt Zé Luis, a Videoton korábbi csatára, és a 79. percben pontot mentett csapatának. A zöld-foki-szigeteki támadó első orosz bajnokiján megszerezte az első gólját.

ZÉ LUIS TALÁLATA



FRIMPONG KIÁLLÍTÁSA

OROSZORSZÁG, PREMJER-LIGA,
1. FORDULÓ

Szpartak Moszkva–Ufa 2–2

LENGYELORSZÁG
1. FORDULÓ

Wisla Kraków–Górnik Zabrze 1–1
Lechia Gdansk–Cracovia 0–1

ROMÁNIA
2. FORDULÓ

Concordia Chiajna–CSMS Iasi 0–1
Dinamo Bucuresti–Universitatea Craiova 1–0

UKRAJNA
1. FORDULÓ

Metalurh Zaporizzsja–Zorja 0–6

DÁNIA
1. FORDULÓ

Nordsjaelland–SönderjyskE 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik