Eurofutball: gólt lőtt a volt fradista, száguld a Steaua

Vágólapra másolva!
2012.10.01. 00:08
Sorozatban negyedszer is nyert a Steaua a román labdarúgó-bajnokságban: a bukarestiek vasárnap este idegenben verték 2–1-re a Petrolult.

Az éllovas bukaresti csapat az öt eddigi idegenbeli mérkőzéséből hármat megnyert és csak egyet veszített el. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. Gólt lőtt a Ferencváros korábbi légiósa, Liban Abdi, de csapata, az Olhanense így is kikapott az eddig nyeretlen Nacionaltól. Abdinak ez volt a második gólja – új klubja az első alkalommal is kikapott, akkor a Portótól. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SVÁJC. A múlt héten súlyos sérülést szenvedő Vanczák Vilmos nélkül a Sion odahaza döntetlent játszott az FC Zürich legénységével. A vendégek a 91. percben egyenlítettek. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. A kapus Kovács Zoltán és a védő Graszl Károly végig a pályán volt az újonc Nea Szalamiszban, amely múlt heti hazai győzelme után egy 92. percbeli góllal megszerezte első idegenbeli pontját is. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. Egymás után másodszor is döntetlent játszott a Plzen, de így is megtartotta az első helyet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. A sérült Lovrencsics Gergő nélkül kikapott a Lech, így bár lett volna rá lehetősége, nem tudta átvenni a vezetést a tabellán. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZERBIA. A két meglepetéscsapat meccsén a Rad legyőzte a Jagodinát, így hét forduló után továbbra is veretlen, és négyes győzelmi sorozata révén tapad az éllovas Partizanra. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÉNIA. Sorozatban a hetedik bajnokiját is megnyerte a Maribor, a bajnokság harmadánál már kilenc pont az előnye az élen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik