Eurofutball: csodacsatár repíti a kiscsapatot az arany felé

Vágólapra másolva!
2012.09.18. 00:20
Hétfőn újra nyert, így már csak kétpontnyira van a svéd labdarúgó-bajnokság tabellájának első helyétől a BK Häcken.

A bajnoki címet eddig csak a másodosztályban nyerő göteborgi kiscsapat sikereinek egyik kovácsa a mindössze húszesztendős ghánai támadó, Waris Majeed, aki 18 góljával toronymagasan vezeti a svéd góllövőlistát.

A három éve szerződtetett, tavasz óta egyszeres ghánai válogatott Majeed hétfőn betalált a Geflének is. A sárga-feketék sorozatban negyedszer nyertek, és kétpontnyira megközelítették az éllovas Elfsborgot. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
NORVÉGIA. Ebben az északi bajnokságban is van egy sorozatban négyet nyerő csapat, a Tromsö, amely a Lilleström hétfői kiütésével húzta be a negyedik strigulát. A cseh Zdenek Ondrásek kettőt vágott, 12 góljával ő is ligaelső – holtversenyben. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. És elemében volt az aarhusiak izlandi gólvágója is: Aron Jóhannsson hétfőn két gólt szerzett a Midtjylland ellen, csapata 3–2-re nyert, ő pedig kilenc találattal a góllövőlista élére ugrott. A 21 éves légiós a legutóbbi három bajnokin nyolc gólt termelt 4-2-2 leosztásban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. Öngólparádé a Szuperligában: a Panioniosz és az OFI meccsén csak öngólok születtek – a három forduló után százszázalékos Panioniosz 2–1-re győzött. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Hétfőn Kolozsváron is nyert, így sorozatban a negyedik győzelmét könyvelte el az Astra. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Hétfőn három ponttal lett gazdagabb a Besiktas és Héctor Cúper Ordusporja is, mindkét csapat őrzi a veretlenségét. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
OROSZORSZÁG. Két, tizenegyesből született gól is kellett hozzá, de folytatta jó sorozatát az Amkar: a hétfőn a Volgát legyőző permiek immár öt forduló óta veretlenek a Premjer-ligában. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. Hét forduló után is veretlen a Vysocína Jihlava: a remekül rajtoló újonc hétfőn az Ostravát győzte le 3–2-re. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik