Eurofutball: büntető büntető hátán, Steaua-verés Brassóban

Vágólapra másolva!
2012.11.27. 00:03
Tízfordulónyi veretlenség után kikapott a Steaua: a román labdarúgó-bajnokság élén álló bukarestiek a 17. forduló hétfő esti záró mérkőzésén 3–1-re kikaptak Brassóban.

Marius Avram játékvezető négy büntetőt ítélt a meccsen: a brassóiak mindkettőt bevágták, a Steaua gólkirályjelöltje, Raul Rusescu egyet belőtt, egyet a 80. percben, 1–2-nél kihagyott – a hiba döntőnek bizonyult. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. A Sporting két perc alatt szerzett két góllal mentett pontot hétfőn az utolsó előtti helyen álló Moreirense ellen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. Újra nyert a Dnipro, a második helyen nyomuló csapat immár öt forduló óta veretlen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. Jót tett az edzőváltás a Pantrakikosznak: a komotini csapat az első mérkőzését még elveszítette Pavlosz Dermicakisz irányításával, a következő hármon azonban úgy szerzett hét pontot, hogy egyetlen gólt sem kapott. Az Arisznak hétfőn négyet vágott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Augusztus vége óta először nyert idegenben az Eskisehirspor, sima 3–0-s sikere áldozata a Trabzonspor volt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Az AGF négy vereség után kijött a negatív spirálból, igaz, csak egy pontot szerzett hétfőn. Izlandi támadója, a góllövőlistát 12 góllal holtversenyben vezető Aron Jóhannsson már négy forduló óta nem talált a kapuba. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. A hétfői rangadón az APOEL legyőzte a címvédő AEL-t, noha a 64. perctől emberhátrányban játszott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. Sorozatban harmadszor is nyert az élen haladó Hapoel Tel-Aviv. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. Lendületben a Viktoria Plzen: 2011 bajnoka sorozatban ötödször is nyert, és ha szűken is, de vezeti a tabellát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik