Eurofutball: a volt Loki-csatár szerencsét hozott új klubjának

Vágólapra másolva!
2013.02.22. 23:23
Sikerrel zárkózik a Gaziantepspor a török labdarúgó-bajnokságban: a korábban Tatabányán és Debrecenben légióskodó kameruni Dorge Rostand Kouemahát a télen szerződtető csapat pénteken 2–1-re verte a Bursasport.
A kezdőcsapat tagjaként az 58. percbeli lecseréléséig a pályán lévő Kouemaha ezúttal nem talált a kapuba, azonban korábbi három mérkőzésének termése két gól. A korábban hétről hétre kínlódó Gaziantepspor az elmúlt hetekben feljavult, a legutóbbi három fordulóban hét pontot gyűjtött, és távolodik a kiesőzónától. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

CSEHORSZÁG. A napokban Kecskemétről igazolt Francis Litsingi első cseh bajnoki meccsén a kezdőcsapatban kapott helyet Zdenek Scasnytól, a Teplice korábban Debrecenben is dolgozó vezetőedzőjétől. A kiesőzónából menekülni igyekvő tepliceiek 1–1-et játszottak a Duklával. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
PORTUGÁLIA. Ricky van Wolfswinkel góljával hiába szerzett korán vezetést a Sporting, végül simán kikapott 3–1-re az Estoril vendégeként. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. A tavaszi szezon nyitómérkőzésén a Gaz Metan a jordániai Taher al-Bavab duplájával 3–1-re verte a sereghajtó Gloriát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. Tavaszi idénynyitót tartottak Lengyelországban is, a Zaglebie a Pogon 3–0-s legyőzésével hat mérkőzésesre nyújtotta bajnoki veretlenségi szériáját. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. Tovább tart a Lokomotiva jó sorozata: a legutóbbi nyolc fordulóban csupán egyszer veszítő zágrábiak a 95. percben szerzett Andrej Kramaric-góllal 3–2-re legyőzték a Splitet a pénteki rangadón, és a harmadik helyen nyomulnak. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik