Eurofoci: nyert a CSMS Iasi, Bőle gólt szerzett – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.11. 22:04
Bőle Lukács gólt szerzett a román élvonal alsóházi rájátszásában győzedelmeskedő CSMS Iasiban. Hollandiában a De Graafschapba a hajrában állt be Vida Kristopher. A Bundesliga 2.-ben a Hannover Stieber Zoltánt eltiltás, a török élvonalban a Mersin Futács Márkót sérülés miatt nem nevezte. A Dinamo Kijev győzelemmel melegített a Manchester City elleni visszavágóra.

ROMÁNIA. Bőle Lukács góljával indított a CSMS Iasi a Petrolul Ploiesti ellen a román bajnokság alsóházi rájátszásának második fordulójában, és 2–1-re meg is nyerte a pénteki meccset. A magyar játékost a 95. percben időhúzási szándékkal cserélte le Nicolo Napoli, a jászvásáriak olasz vezetőedzője.
RÁJÁTSZÁS, 2. FORDULÓ

Alsóház

Petrolul Ploiesti–CSMS Iasi 1–2 ROMÁNIA. Bőle Lukács góljával indított a CSMS Iasi a Petrolul Ploiesti ellen a román bajnokság alsóházi rájátszásának második fordulójában, és 2–1-re meg is nyerte a pénteki meccset. A magyar játékost a 95. percben időhúzási szándékkal cserélte le Nicolo Napoli, a jászvásáriak olasz vezetőedzője.
RÁJÁTSZÁS, 2. FORDULÓ

Alsóház

Petrolul Ploiesti–CSMS Iasi 1–2

HOLLANDIA. Vida Kristophert a kispadra ültette Jan Vreman, a De Graafschap vezetőedzője a Roda elleni pénteki bajnokin. A magyar légiós a 87. percben állt be a 3–0-ra megnyert meccsen.
27. FORDULÓ

De Graafschap–Roda 3–0

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2. Nem szenvedte meg az előző fordulóban kiállított Stieber Zoltán hiányát a Nürnberg a Bundesliga 2. pénteki játéknapján, az eltiltott magyar középpályás nélkül is 4–0-s győzelmet aratott az Arminia Bielefeld vendégeként. A héten Stefan Effenbergtől megváló Paderborn gólzáporos meccset nyert a St. Pauli ellen, de simább is lehetett volna, a hazaiak az utolsó hat percben zárkóztak fel 1–4-ről 3–4-re.
26. FORDULÓ

Greuther Fürth–Braunschweig 3–0
St. Pauli–Paderborn 3–4
Arminia Bielefeld–Nürnberg 0–4

TÖRÖKORSZÁG. A térdműtét után lábadozó Futács Márkó nélkül állt ki a Mersin a Trabzonspor elleni bajnokiján, és Marko Marin találatával 1–0-s vereséget szenvedett.
25. FORDULÓ

Trabzonspor–Mersin Idman Yurdu 1–0

UKRAJNA. A Manchester City elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóra készülő Dinamo Kijev pénteken a Karpati Lviv ellen gyakorolhatta, hogyan kell hátrányból győzni. A hazaiak az 55. percig vezettek, ezután előbb Lukasz Teodorczyk, majd Andrij Jarmolenko talált be. Mindkét gólpasszt Denisz Harmas adta. A kijeviek feladata kedden sokkal nehezebb lesz Manchesterben, hiszen a City 3–1-re nyert Ukrajnában, s innen folytatódik a párharc.
18. FORDULÓ

Karpati–Dinamo Kijev 1–2

CSEHORSZÁG. 21. FORDULÓ
Jablonec–Baník Ostrava 1–1
Slavia Praha–Zlín 1–0

DÁNIA. 21. FORDULÓ
Esbjerg–AGF 2–1

OLASZORSZÁG, SERIE B, 31. FORDULÓ
Brescia–Crotone 3–0

OROSZORSZÁG. 20. FORDULÓ
Kubany Krasznodar–Krilja Szovjetov 2–0

PORTUGÁLIA. 26. FORDULÓ
Marítimo–Boavista 0–3

SKÓCIA. 30. FORDULÓ
Motherwell–Dundee United 2–1

SZLOVÁKIA. 23. FORDULÓ

DAC Dunajská Streda–FK Senica 3–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik