ESM: realos megint nincs az álomcsapatban, barcás van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.04. 16:10
null
José Giménez és Lionel Messi is bekerült a hónap álomcsapatába az ESM-nél (Fotó: Reuters, archív)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – márciusban is megválasztotta a hónap álomcsapatát. A Barcelona és az Atlético Madrid két-két játékost ad az együttesbe, a Real Madridból egymást követő második hónapban nem került be senki.

 

A legtöbb szavazatot Lionel Messi, a Barcelona támadója, valamint Dimitri Payet, a West Ham United középpályása kapta, mindkét futballista kilenc voksot gyűjtött be. A Juventus kapusa, Gianluigi Buffon nyolc, míg a Borussia Dortmund védője, Mats Hummels hét jelölést kapott.

Érdekesség, hogy Payet mellett másik két francia játékos, Paul Pogba és N’Golo Kanté alkotja a középpályát.

Az Atlético Madrid védelméből José Giménez és Filipe Luís is bekerült a hónap álomcsapatába, a Real Madridból azonban egymást követő második hónapban nem választottak be senkit.

AZ ESM MÁRCIUSI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Gianluigi Buffon
(Juventus, 8 szavazat) – José Giménez (Atlético Madrid, 4), Gerard Piqué (Barcelona, 6), Mats Hummels (Borussia Dortmund, 7), Filipe Luís (Atlético Madrid, 3) – Dimitri Payet (West Ham United, 9), N’Golo Kanté (Leicester City, 6), Paul Pogba (Juventus, 3) – Lionel Messi (Barcelona, 9), Zlatan Ibrahimovic (PSG, 6), Gonzalo Higuaín (Napoli, 6)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik