ESM: Mbappét nem lehetett kihagyni a hónap csapatából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 12:29
null
Kylian Mbappé márciusban hét gólt szerzett a Monacóban (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – márciusban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelyben a Bayern Münchenből három, míg a Barcelonából, a Chelsea-ből és a Real Madridból két-két játékos kapott helyet.

 

A legtöbb szavazatot Sergio Ramos és Neymar kapta, akik a maximális 13 voksból 11-et begyűjtöttek. A Monaco ifjú ászára, a már a francia válogatottban is bemutatkozó Kylian Mbappéra tíz szavazat érkezett.

Szintén nem forgott veszélyben Thiago Alcántara helye, akit kilenc médium nevezett a hónap legjobb tizenegyébe. A spanyol középpályás mellett a Bayern Münchent Mats Hummels és Robert Lewandowski képviseli a márciusi álomcsapatban.

AZ ESM MÁRCIUSI ÁLOMCSAPATA (3–4–3)
Kasper Schmeichel
(Leicester City, 4 szavazat) – Sergio Ramos (Real Madrid, 11), Mats Hummels (Bayern München, 5), Gerard Piqué (Barcelona, 4) – Thiago Alcántara (Bayern München, 9), N’Golo Kanté (Chelsea, 6), Casemiro (Real Madrid, 3), Eden Hazard (Chelsea, 3) – Kylian Mbappé (AS Monaco, 10), Robert Lewandowski (Bayern München, 4), Neymar (Barcelona, 11)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik