ESM: Ibrahimovic és három juvés is a hónap csapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.06. 16:38
null
Zlatan Ibrahimovic helye megkérdőjelezhetetlen volt az ESM februári álomcsapatában (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – februárban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe a Juventusból három, míg a Bayern Münchenből és a Paris Saint-Germainből két-két játékos került be. A legtöbb szavazatot a Manchester United klasszisa, Zlatan Ibrahimovic kapta.

 

A svéd kiválóság a maximális 13 szavazatból 10-et begyűjtött, ami annak tükrében nem meglepő, hogy februárban gólerős formában futballozott és Ligakupa-győzelemhez segítette csapatát. Hat voksot kapott a Chelsea középhátvédje, David Luiz, valamint a Bayern München középpályása, Thiago Alcántara.

Thiagón kívül a bajoroktól Philipp Lahm is bekerült a hónap csapatába, amelyben a Juventust hárman (Gianluigi Buffon, Alex Sandro, Paulo Dybala), míg a PSG-t ketten (Ángel Di María, Edinson Cavani) képviselik.

AZ ESM FEBRUÁRI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Gianluigi Buffon
(Juventus, 4 szavazat) – Philipp Lahm (Bayern München, 5), David Luiz (Chelsea, 6), Benjamin Mendy (Monaco, 4), Alex Sandro (Juventus, 4) – Thiago Alcántara (Bayern München, 6), Radja Nainggolan (AS Roma, 5), Ángel Di María (PSG, 5) – Paulo Dybala (Juventus, 5), Zlatan Ibrahimovic (Manchester United, 10), Edinson Cavani (PSG, 5)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik