Edzősors: László Csaba beajánlotta magát korábbi csapatához – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.07. 09:48
A Daily Record értesülései szerint a legutóbb a DAC vezetőedzőjeként dolgozó László Csaba beajánlotta magát korábbi csapatához, a skót élvonalbeli Heartshoz.

Az edinburghi csapatot Jon Daly személyében jelenleg ideiglenes menedzser irányítja, a vezetőség azonban nagy erőkkel dolgozik a végleges megoldáson. Skót sajtóinformációk szerint ismét szívesen elvállalná a Hearts vezetését László Csaba, aki 2008 és 2010 között már dolgozott az együttesnél, amellyel első idényében bajnoki bronzérmet szerzett.

Az 53 esztendős szakember a Borsnak adott friss nyilatkozatában a skóciai szálról nem beszélt, ám azt elárulta, hogy Ázsiából van ajánlata.

„Van egy konkrét megkeresésem Ázsiából, de a családommal megbeszéltem, ha van lehetőségem, maradok Európában, bármennyire is vonzó a pénz. Addig továbbképzésekre járok. Legutóbb Németországban voltam, ahol találkoztam Bernd Storckkal is” – mondta László Csaba.

A szakvezetőt az andorrai vereség után szóba hozták a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjával, de László ismételten leszögezte, senkivel sem tárgyalt ez ügyben.

„Én sohasem ajánlgattam magam, először azonban Pintér Attila, azután Bernd Storck utódaként is felhozták a nevem. Velem azonban senki nem ült le tárgyalni erről a témáról” – hangsúlyozta a korábban a Ferencvárost és az MTK-t is irányító tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik