Edzősors: a francia élvonalból keresték Paulo Sousát – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.27. 12:44
null
Paulo Sousa nagy lehetőséget kaphat (Fotó: AFP)
A francia első osztályban (Ligue 1) szereplő Bordeaux szívesen látná kispadján a Vidi korábbi edzőjét, Paulo Sousát. A bajnokság 13. helyén álló csapat kedden menesztette Ricardo Gomest és a vele együtt érkező Éric Bedouet sem marad sokáig – számolt be róla a L'Équipe. 

 

A francia napilap információja szerint az együttes következő edzője mindenképpen külföldi szakember lesz. A Fulham volt trénere,Szlavisa Jokanovics is szóba jött már aBordeaux-nál, de az 50 éves szerb máris elutasította az ajánlatot.

Paulo Sousa 2017 novemberébenvette át a Tiencsin Csüancsien irányítását. Vele a kispadon a negyeddöntőig jutottak az Ázsiai Bajnokok Ligájában, a tizenhat csapatos kínai bajnokságban viszont hat fordulóval a vége előtt csupán a 13. helyen álltak, ezért 2018. október elején menesztették a portugált, aki azóta nem állt munkába.

„Nagy valószínűséggel a következő napokban vagy hetekben már új edzőt köszönthetünk a csapatnál. Tárgyalásokat folytatunk több szakemberrel is" – kommentálta a helyzetet a klub egyik tulajdonosa, Joseph DaGrosa a L'Équipe-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik