Duff, a Gera-szurkoló; Krueger, a magyar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.16. 23:23
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Damien Duff Diósgyőrben járt, és természetesen a Nemzeti Sportnak is nyilatkozott. A Chelsea és a Fulham egykori 100-szoros ír válogatott szélsője például Gera Zoltán legnagyobb szurkolójának vallja magát, akiről sohasem tudta, mihez kezd a labdával a kapu előtt. De Borbola Bencének arról is beszélt, hogy miért szerette jobban a Fulhamet, mint a világsztároktól hemzsegő Chelsea-t.
Damien Duff Diósgy
őrben járt, és természetesen a Nemzeti Sportnak is nyilatkozott. A Chelsea és a Fulham egykori 100-szoros ír válogatott szélsője például Gera Zoltán legnagyobb szurkolójának vallja magát, akiről sohasem tudta, mihez kezd a labdával a kapu előtt. De Borbola Bencének arról is beszélt, hogy miért szerette jobban a Fulhamet, mint a világsztároktól hemzsegő Chelsea-t.

Marco Rossi, Nagy Ádám, Pátkai Máté és Nagy Dominik, továbbá az észt sajtó a hétfői Nemzetek Ligája-meccsről. És kiküldött tudósítónk, Bodnár Zalán elemzése arról, hogy hová tűnt a védelmünk...

Szerdán kezdődik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportköre. Három magyar csapatról, a Fradiról, a Szolnokról és az Egerről, no meg magáról a sorozatról egy oldalon minden, amit tudni érdemes.

John-Henry Krueger keddtől akár Krüger János Henrik néven is bemutatkozhat, megkapta ugyanis a magyar állampolgárságot. Kovács Erika beszámol arról is, hogy az olimpiai bajnok váltó három tagja, Liu Shaolin Sándor és Shaoang, továbbá Burján Csaba, no meg edzőjük, a kínai Csang Csing, azaz „Lina” mit szól az érkező olimpiai ezüstérmes amerikai erősítéshez.

Ha pedig szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon – egyebek mellett az angol ötödosztályú Salford Cityvel és az ötvenévesen is aktív Szatke Zoltánnal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik