DAC: Nehéz ilyenkor bármit is mondani – Balogh Norbert

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2022.04.03. 10:54
null
Balogh Norbert kétszer is a kapufát találta el (Fotó: Lelkes Ernő)
Továbbra sem megy a DAC-nak: sorozatban a negyedik bajnoki meccsén maradt nyeretlen, Joao Janeiro együttese így a 2022-es évben hét találkozóból csak egyszer tudott győzni.

Szombaton a hófújásban lejátszott Szered elleni meccsen a MOL Arénában nem született gól. Köszönhető ez a dunaszerdahelyi csapatban bemutatkozó magyar U21-es válogatottnak, Veszelinov Dánielnek is, aki két fantasztikus védést mutatott be. Ebben az esztendőben először nem kapott gólt a sárga-kék csapat.

Daninak nem volt egyszerű dolga. Mi irányítottunk, a kellemetlen időben ébernek kellett lennie. Az első meccse előtt volt benne egy kis izgalom, azonban a teljesítményéhez csak gratulálni tudok” – mondta a Nemzeti Sportnak a dunaszerdahelyiek csatára, Balogh Norbert.

A magyar játékos volt a mezőny egyik, ha nem a legjobb játékosa, állandó veszélyt jelentett a vendégkapura, csak a gól hiányzott. „Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Rengeteg helyzetünk volt. Sajnos ma semmi sem ment be. Összesen négyszer találtuk el a kapufát, én magam kétszer. Igazság szerint már bent láttam mind a kettőt. Sajnos most a kapufáról nem befelé, hanem kifelé ment a labda. Ilyen meccset még nem játszottam. Voltak már olyan találkozóim, amikor nagyon sok helyzetem volt, ami nem ment be, de a végén elsült. Most sajnos nem. Nem szomorú, hanem ideges és feszült vagyok. Ez van, ma nem volt mellettünk a szerencse sem” – mondta a 26 éves támadó.

A rájátszásban még nem nyert a Dunaszerdahely, a Szered elleni váratlan döntetlen után nőtt, már nyolcpontos a hátránya a dobogó harmadik helyén álló Nagyszombathoz képest. „A csapatban mindenki tudja, hogy nem jó a helyzet, mindenki átérzi a meccsek súlyát, felelősségét. Azonban nem gondolom, hogy magunk alatt lennénk. A foci ilyen is, ma nem ment be semmi, a következő meccsen lehet, ötöt rúgunk kapura és öt bemegy. Továbbra is bízunk a dobogóban, semmi sem lehetetlen. Ahogy az életben, úgy a fociban is bármi megtörténhet. Játszunk két jó meccset és már feljebb lehetünk” – zárta gondolatait Balogh Norbert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik