DAC: megtelt a trencséni vendégszektor, további jegyeket kapott a klub

Vágólapra másolva!
2022.11.10. 12:55
null
Fotó: Török Attila
A DAC szombaton a Fortuna Liga következő fordulójában Trencsénben lép pályára, és elővételben elkelt az összes, a vendégszektorba szóló jegy.

A szlovák Fortuna Ligában aDunaszerdahely van a legjobb formában, aKalmár Zsolt-vezette társaság kilenc forduló óta veretlen. Acsapat második a tabellán, csak három pont a hátránya az éllovasSlovan mögött.

A csapat szombaton Trencsénbe látogat, ahol avendégszektorban 316 szurkoló fér el. Az ide szólóbelépőjegyek nagyon gyorsan elfogytak, adunaszerdahelyi klub szerdától már nem tudta fogadni atovábbi kérvényeket.

Csütörtökön aztán jó hírt kaptak asárga-kék klub szurkolói, aDAC hivatalos oldala közölte, acsallóközi klub kérésére a trencséniek további helyeket engedtek át a vendégdrukkereknek a szomszédos szektorba. Így Csák Máté vára alatt is hazai hangulatot teremthetnek a DAC-szurkolók.

A homonnai októberi kupakudarc után a DAC vezetősége úgy döntött, hogy a játékosok az őszi idegenbeli találkozókon hozzájárulnak a szurkolók utazásához és a belépőjegyekhez. A klub autóbuszokkal ingyen szállítja a szurkolókat Trencsénbe, akik a beszállás előtt vehetik át a belépőjegyüket, amelyért szimbolikus összeget, 2 eurót fizetnek.

Ezt a pénzt a szurkolói klubok kapják meg koreográfiára való támogatásként. A Trencsénbeegyénilegutazó szurkolók a találkozó napjáningyen vehetik át ajegyüketaz AS stadionjábana vendégszektorba való belépés során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik