Videó: Richarlison a rokonának ajánlotta a gólját, de akadt némi gond

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.08. 20:14
Mint ismert, a házigazda Brazília nyerte meg a 2019-es Copa Américát, miután a döntőben 3–1-re legyőzte Perut. A 91. percben tizenegyesből eredményes Richarlison a mérkőzés utáni interjújában a dédnagymamájának ajánlotta a gólját, a nevét azonban elfelejtette – nagy derültséget okozva ezzel a vegyes zónában.

Richarlison a mérkőzés utáni interjújában a dédnagymamájának – aki már 80 éves elmúlt – ajánlotta a gólját, ám miután a riporter megkérdezte a rokonának a nevét, kissé zavarba jött.

„Na tessék, elfelejtettem… Itt van a nyelvemen, de elfelejtettem a nevét. Egyszerűen nem tudom. Annyi érzelem van most bennem, hogy egyszerűen kiment a fejemből. Most az ünneplés ideje van itt, de ha eszembe jut, visszajövök” – mondta nevetve Richarlison.

Sokat tényleg nem kellett várni, Casemiro interjúja alatt Richarlison visszatért, és megosztotta a világgal: Dona Julita a dédnagymamájának a neve.

Trivela on Twitter

Obrigado pela maravilhosa cena pós-créditos, Richarlison https://t.co/vWR4mPajYW



COPA AMÉRICA, BRAZÍLIA
DÖNTŐ
Brazília–Peru 3–1 (2–1)

Rio de Janeiro,Maracana,87 000néző.Vezette:Tobar (chilei)
Brazília:Alisson – D. Alves, Marquinhos, Th. Silva, A. Sandro – Arthur, Casemiro, Coutinho (Éder Militao, 77.) – G. Jesus, Firmino (Richarlison, 76.), Éverton Soares (Allan, 93.).Szövetségi kapitány:Tite
Peru:Gallese – Advíncula, Zambrano, Abram, Trauco – R. Tapia (Ch. Gonzáles, 83.), Yotún (Ruidíaz, 78.) – Carillo (Polo, 86.), Cueva, E. Flores – P. Guerrero.Szövetségi kapitány:Ricardo Gareca
Gólszerző:Éverton Soares (15.), G. Jesus (45+3.), Richarlison (90. – 11-esből), ill. P. Guerrero (43. – 11-esből)
Kiállítva:G. Jesus (70.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik