CFR: Hogy visszatérek-e? Sosem lehet tudni! - Miriuta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.23. 09:23
A Győri ETO vezetőedzője, a szezont még Kolozsváron kezdő Miriuta László is megszólalt a román sajtóban, miután a CFR tegnap visszakapta a klubtól korábban anyagi problémák miatt levont 24 pontot.

„Örömmel fogadtam a fejleményt, ez egy nagyon jó hír a játékosok számára is” – reagált a Nemzetközi Sportdöntőbíróság döntésére a CFR korábbi vezetőedzője, a jelenleg Győrben dolgozó Miriuta László.

A szakember hozzátette, meggyőződése, hogy az elmaradt fizetések, így az ő bére is rendezve lesz, bízik a kolozsvári vezetőkben.

„Ha a körülmények rendben lettek volna, bajnoki címet nyerek a CFR-rel. Hogy visszatérek-e még a klubhoz? Sosem lehet tudni!" – fogalmazott.

Miriuta a Look Tv-nek adott interjúban a magyarországi helyzetről is beszélt. Elmondta, hogy öt klub, köztük az ő csapata, az ETO nem kapott licencet a következő szezonra. Hangsúlyozta, két forduló még hátravan a szezonból, ezt követően tud majd arról nyilatkozni, hogy hol folytatja, de Győrből biztosan távozik.

Miriutát a román sajtóban a héten már hírbe hozták egy helyi élvonalbeli együttessel, méghozzá éppen a listavezető marosvásárhelyi klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik