Brazília: vicces részlet derült ki Ronaldinho szerződéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.29. 17:00
Bár sajnos nem most volt, amikor legutóbb arról írhattunk, hogy Ronaldinho új szerződést írt alá valahol, egy apró, de annál viccesebb részlet csak most derült ki a szerződésről, amelyet a brazil zseni 2011-ben szignózott.

Mint ismert, Ronaldinho 2011-ben intett búcsút az európai topfutballnak, miután távozott a Milantól, és hazatért Brazíliába.

A brazil klasszis 2011 januárjában írt alá a Flamengo együtteséhez, annak ellenére, hogy csábítóbb fizetéssel hívta akkoriban például a Los Angeles Galaxy vagy az akkor még az angol Premier League-ben szereplő Blackburn Rovers, sőt, a brazilok közül a Gremio, a Corinthians és a Palmeiras is szerette volna megszerezni az aláírását.

Hogy a mosolygós cselkirály miért döntött végül a Flamengo mellett akkoriban, azt csak találgatni lehetett, most azonban a közösségi oldalakon feltűnt egy apró részlet abból a bizonyos szerződésből, amely vélhetően meggyőzte a brazilt.

Mikor Ronaldinho távozott az AC Milantól, volt egy feltétele… (Fotó: AFP)
Mikor Ronaldinho távozott az AC Milantól, volt egy feltétele… (Fotó: AFP)

Olaszországban a Milan vezetőségének rendszeresen meggyűlt a baja azzal, hogy a középpályás már akkoriban is imádott bulizni. Ezen persze aligha lepődhettek meg, Barcelonából ugyanis elvileg azért kellett távoznia, mert néha részegen jelent meg az edzéseken is...

Mindenesetre Ronaldinho ekkoriban már nem nagyon akart megváltozni, és annak sem igazán örült volna, ha emiatt folyamatosan kapja a büntetéseket.

Épp ezért a beszámolók szerint olyan szerződést íratott az ügynökével, amelyben szerepelt, legalább heti két napon a klubja köteles elengedni esténként bulizni, minden következmény nélkül.

Egyetlen együttes volt, amely erre a záradékra hajlandó volt rábólintani: igen, a Flamengo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik