Brazília: „Részegen jártam edzésre” – fájdalmas vallomás Adrianótól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.02. 21:55
Sajnos sokszor hallottunk már a futballtól egészen eltérő témákkal kapcsolatosan a brazil futball egyik legnagyobb elvesztegetett tehetségéről, Adrianóról. Az Inter és a Roma korábbi klasszisa most fájdalmasan őszintén vallott a problémáiról a brazil R7 magazinnak.

„Édesapám halála óriási űrt hagyott bennem, nagyon magányos voltam. A halála után minden rosszabbra fordult, mert elszigeteltem magam. Csak akkor voltam boldog, ha ittam – minden este ittam. Bármit, amihez hozzáfértem: bort, whiskeyt, vodkát, sört. Sok sört."„Édesapám halála óriási űrt hagyott bennem, nagyon magányos voltam. A halála után minden rosszabbra fordult, mert elszigeteltem magam. Csak akkor voltam boldog, ha ittam – minden este ittam. Bármit, amihez hozzáfértem: bort, whiskeyt, vodkát, sört. Sok sört."

„Nem álltam le az ivással, így végül el kellett hagynom az Intert. Nem tudtam rejtegetni, hogy reggelente részegen jártam edzésre. Mindig mentem, akkor is, ha teljesen be voltam rúgva. Az Inter azt mondta a sajtónak, hogy izomproblémáim vannak."

„Később rájöttem, hogy a gond a körülöttem levő emberekkel volt, a barátaimmal, akik semmi mást sem tettek azon kívül, hogy olyan bulikba vittek, ahol nők voltak és alkohol, anélkül, hogy átgondolták volna."

„Azzal, hogy visszajöttem Brazíliába, milliókat vesztettem, de boldogabb lettem."

A most 36 éves Adriano egy rövid, 2001–2002-es időszak után 2004 és 2009 között volt másodszor az Inter játékosa, amelyben 115 mérkőzésen 47-szer talált be. Édesapja 2004-ben hunyt el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik