Brazília: „Minden nap mint egy buli” – aggódnak Ronaldinhóért

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.18. 18:49
null
Nehéz időszakot él át Ronaldinho (Fotó: AFP)
Nehéz időszakot él át minden idők egyik legzseniálisabb futballistája, Ronaldinho. A többek között a PSG-nél, a Barcelonánál és a Milannál is megforduló, 2018-ban visszavonult játékos tavaly azzal került a figyelem középpontjába, hogy hamis útlevéllel való utazás miatt börtönbe került. Onnan azóta kiszabadult, ám néhány hete koronavírus-fertőzés miatt elveszítette az édesanyját, ami érthető módon rossz hatással van rá. A legközelebbi barátai aggódnak érte – írja az Extra nevű brazil lap. 

Ronaldinho szenvedéseiről több lap, így a Marca és az As is beszámolt. A 40 éves varázsló a hírek szerint nagyon nehezen birkózik meg a gyásszal.

„Minden nap olyan, mint egy buli. Már reggel inni kezd, vodkát, whiskyt, gint fogyaszt, és csak másnap reggel fejezi be. Ez nem mostanában kezdődött, de jóval intenzívebbé vált, mióta az édesanyja elhunyt” – idézi az Extra Ronaldinho egyik barátját.

„Gyakorlatilag egy erődben él, mindene megvan, amire szüksége lehet. Óriási szíve van, nagylelkű a hozzá közel állókhoz, de közülük nem mindenki mondható igaz barátnak, és ez sok kárt okoz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik