Brazília: az Ajax kiválósága illegális partin vett részt – letartóztatták

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.28. 15:39
null
David Neresék nem mutattak jó példát (Fotó: Getty Images)
David Neres, az Ajax 24 éves brazil támadója egy hatalmas illegális buliban vett részt a hazájában, Sao Paulóban, amelynek végén a rendőrök letartóztatták – számolt be a vi.nl.

 

Brazil sajtóértesülések szerint csütörtökről péntekre virradóra David Neres egy óriási partin volt jelen Sao Paulo keleti részén. A rendőrök éjjel két óra felé érkeztek meg, és azzal szembesültek, hogy a 124 bulizó túlnyomó többsége nem hordott maszkot. A koronavírus által jelentősen sújtott Brazíliában 21 óra után tiltottak az összejövetelek – írja a vi.nl.

A buliban David Neres mellett az ecuadori Robert Arboleda, a Sao Paulo játékosai is részt vett – a rendőrök mindkettőjüket őrizetbe vették. Később ugyan szabadon engedték őket, de pénzbírságra számíthatnak.

A Globo részletesen beszámolt a történtekről. A buli egy éjszakai klubban volt. A bejárat zárva volt, ám a rendőrök egy hátsó ajtón át jutottak be. Ekkor a klub tulajdonosa sietve elkezdte kiosztani a maszkokat a jelenlévők között, de nem mindenkinek volt rá elég ideje felvenni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik