Brazília: Adriano most 18 prostituálttal bulizott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.05. 19:15
null
Adriano korábban sem vetette meg a bulizást és a nőket
A korábbi Internazionale-játékos, Adriano tizennyolc prostituált társaságában mulatta át a péntek éjszakát – számolt be brazil forrásokra hivatkozva a La Gazzetta dello Sport.

Az olasz oldal beszámolója szerint Adriano egy egész motelt kibérelt, hogy lazítson egy kicsit a barátaival. A bulira, hogy ne legyen unalmas, 18 prostituáltat bérelt ki, ami annyira megterhelte a helyi bordélyházat, hogy aznap ki kellett rakniuk a „zárva” táblát.

A buli körülbelül 30 ezer eurójába fájt a brazilnak, aki személyesen fizette ki a lányoknak a számlát.

Adriano korábban alkoholproblémával, depresszióval és túlsúllyal is küzdött, de jelenleg egészséges, és éli a munkanélküliek nehéz életét, annyira, hogy péntek este az említett bulit megtartotta Rióban.

A brazil futballista szebb napokat is látott, 48-szor szerepelt a brazil válogatottban, az Interben és a Romában is megfordult pályafutása alatt. Egyszer már felhagyott a profi futballal, de 2012-ben visszatért. Legutóbb az Atlético Paranaensében játszott, ahonnan 2014 márciusában távozott. Azóta nincs klubja, bár előző év végén a francia másodosztályú Le Havre majdnem szerződtette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik