Brazília: „A szabálytalanságok fájdalmasak” – Neymar így látja a fetrengéseit

Vágólapra másolva!
2018.07.21. 17:27
null
Neymarral szemben összesen 26-szor szabálytalankodtak az oroszországi vb-n (Fotó: AFP)
A brazil labdarúgó-válogatott sztárja, Neymar reagált a világbajnokságon kapott kritikákra, melyek szerint sokkal több időt töltött színészkedéssel a pályán, mint az indokolt lett volna. A 26 éves kiválóság másképp látja a helyzetet.

 

„Azt gondolják, hogy én mindig szabálytalanságok áldozatává szeretnék válni? Nem, ez ugyanis fájdalmas. A meccsek után négy-öt órán át jegelem magamat, ami nagyon komplikált, de aki ezt nem tapasztalja meg, az sosem fogja megérteni. Láttam a rólam készült poénokat, humorosan fogtam fel őket” – mondta Neymar, aki néhány nappal ezelőtt lelkes gyerekek segítségével a saját fetrengéseiből csinált viccet az Instagram-oldalán.

amo esse menino #neymar #neymarjr

3,272 Likes, 110 Comments - Neymar Jr (@neymar_brunetes) on Instagram: "amo esse menino #neymar #neymarjr"



„A cseleken alapul a játékom. Miközben szembenézek az ellenfelemmel, nem mondhatom azt neki, hogy »drága barátom, ne haragudj, de gólt szeretnék lőni«. Ezt nem tehetem. Cselezek vagy kitalálok valamit, hogy átjátsszam a védőket, ők viszont ezt nem engedik és néha szabálytalankodnak velem szemben. Sokszor gyorsabb vagyok, mint az ellenfeleim, ők pedig feltartóztatnak engem. Ezért van a pályán a játékvezető” – tette hozzá a PSG klasszisa.

Neymar a világbajnokságot két góllal és két gólpasszal zárta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik